Mijn naam is Mieke Broer- van Gelder,

het stralende gezicht achter
The Complete Wedding.

Graag vertel ik je meer over mijzelf. Ik ben weddingplanner, bruidsstylist en bruidsfotograaf. Door mijn hart te volgen en mij in deze drie facetten gediplomeerd en gecertificeerd te hebben is The Complete Wedding vol enthousiasme en liefde ontstaan.

 Het verhaal achter The Complete Wedding

Na een wereldreis van een jaar ben ik de HBO opleiding Communicatie in Rotterdam gaan doen. Tijdens deze opleiding mocht ik onder andere gave events organiseren. In het eerste jaar liep ik een korte stage bij het magazine Trouwen.

Liefde van mijn leven
Nog tijdens mijn HBO opleiding trouwde ik met de liefde van mijn leven. Ik wilde zelf graag alles tot in de puntjes uitdenken en verzorgen! Ik ben dan ook erg druk geweest met onze bruiloft maar vond het geweldig om te doen! Alle decoratie artikelen hadden de kleur, -hoe kan het ook anders-, paars en lila! Na zo intensief bezig geweest te zijn met de voorbereiding van mijn bruiloft wist ik het zeker dat hier mijn passie lag en ik hier wat mee wilde gaan doen. Om zo naast het graag helpen van mensen ook mijn creatieve, organisatorische talent te kunnen gebruiken!

Complimenten
Om mij heen kreeg ik ook allerlei complimenten, hoe ik alles bij elkaar gezocht had en mijn creatieve ideeën tot uiting had gebracht! Natuurlijk was ik toen nog aan het studeren en was dit een plan voor de nabije toekomst.

Wedding Management
Na afgestudeerd te zijn voor mijn bachelor Communicatie heb ik eerst wederom een prachtige wereldreis gemaakt, dit keer wel iets korter. Na mijn reis ben ik mij in deeltijd verder gaan ontwikkelen op de facetten waar ik verder mee wilde. Ik ben de hogere vakopleiding tot weddingplanner en master in wedding management gaan doen! Dit als extra aanvulling om mij nog meer in de desbetreffende branche te verdiepen.
Veel dingen kwamen overeen met mijn opleiding Communicatie maar ik wilde mij gericht specialiseren op het gebied van bruiloften!

Nederlandse Kappers Akademie
Ik besloot, omdat ik altijd al veel met haren bezig was de avondopleiding te gaan volgen op de Nederlandse Kappers Akademie. Elke week ging ik weer met plezier naar school!
Inmiddels heb ik mijn diploma gehaald en ben ik Allround Hairstylist!
Hiernaast heb ik workshops gevolgd bij onder andere de internationale hairstylist Yeliz Kaya!

Fotovakschool
Naast mijn kappersopleiding ben ik ook de opleiding Fotografie op de Fotovakschool gaan doen. Mensen om mij heen hielden soms niet bij wat ik nou allemaal deed. Begrijpelijk op zich.

Ik had zoveel ideeën in mijn hoofd. Maar kon hier pas echt mee aan de slag als ik mij ook gediplomeerd en gecertificeerd had vond ik zelf! Ja, ik ben perfectionistisch.

Na de Fotovakschool met succes te hebben afgerond ben ik mij wederom op dit gebied gaan specialiseren in bruidsfotografie! Diverse workshops bij gerenommeerde bruidsfotografen als Eppel Fotografie (beste bruidsfotograaf 2013) en Studio Damon (beste bruidsfotograaf 2014) konden natuurlijk in dit rijtje niet ontbreken.

Mijn droom was om een compleet plaatje aan te bieden aan bruidsparen!

Door al deze opgedane kennis en ervaring heb ik mijzelf weten op te werken tot professioneel bruidsfotograaf, bruidsstylist en weddingplanner.

Een compleet plaatje, een compleet succes! ‘The Complete Wedding’!
Op de mooiste dag van je leven wil je niets meer dan onbezorgd genieten. Wat is er dan mooier om rechtstreeks te communiceren met 1 pion, alles onder 1 dak te brengen en je compleet te laten ontzorgen?!

Wil je graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen? Dit kun je hier doen!

Liefs,

Mieke Broer- van Gelder