Referenties

heart

Rudi & Nynke

“Op 1 september 2017 was Mieke van The Complete Wedding onze fotograaf.
Via via zijn wij terecht gekomen bij Mieke. En na een kennismakingsgesprek wisten wij meteen dat we voor haar gingen. De foto’s die ze al had gemaakt vonden wij prachtig.
We hebben vooraf een loveshoot gedaan en dit is echt een aanrader als je niet vaak met elkaar op de foto bent geweest. Zo konden we mooi even oefenen en gaf Mieke ons nog tips voor de grote dag.
Op de dag zelf kwam ze met een tweede fotografe wat wij erg fijn vonden. Omdat mijn man op een andere locatie was (20 min rijden) konden ze bij mij foto’s maken en bij hem. Ook heb je foto’s van verschillende hoeken en momenten. Je krijgt zo een mooi compleet beeld en verhaallijn.

Wij vonden het erg fijn dat ze een compleet pakket aanbiedt. Ze kan je haar, make-up doen en foto’s en een album maken. Mieke heeft gevoel voor stijl, is vriendelijk, sociaal en denkt graag met je mee.”

R&N-1915

heart

Mark & Carla

Wij hebben bij Mieke een heel vertrouwd gevoel gehad tijdens onze grote dag! Eerst make up en haar, daarna fotografie. Zij kwam met het goede idee om voor een tweede fotograaf te kiezen. Dit hebben wij dan ook gedaan en kunnen het iedereen aanraden. Ze versterken elkaar heel mooi, dagen elkaar steeds weer uit en leggen de lat hoog.

Vervolgens hebben wij er ook voor gekozen om het fotoboek door Mieke op te laten stellen. Daar zijn wij heel erg blij mee, want wat is dat lastig om van al die mooie foto’s een goede selectie te maken en in een fotoboek te verwerken. Wat heeft Mieke dat goed gedaan zeg. Het is tenslotte een van de weinige tastbare dingen die je overhoud aan een bruiloft.

Mieke, nogmaals heel erg bedankt!

M&C-1559

heart

Lindy (Boudoir)

“Tijdens het plannen van mijn bruiloft wist ik al heel snel dat ik iets speciaals wilde doen voor mijn (aanstaande) man. Een huwelijkscadeau van je partner moet natuurlijk iets heel bijzonders zijn, maar ja, dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Na een hoop piekeren had ik eigenlijk de moed al een beetje opgegeven. Tot ik mij herinnerde een keer op Facebook iets gezien te hebben van een boudoirshoot. Na lang denken en twijfelen heb ik besloten de stoute schoenen aan te trekken en toch maar contact gezocht met Mieke. En wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb!

De mensen die mij kennen weten dat ik best onzeker ben en nooit op de voorgrond zal treden, ik zal nooit het middelpunt van de aandacht zijn. Dus toen de grote dag eindelijk daar was, stikte ik van de zenuwen! Ik had zelfs nog de neiging om ’s ochtends af te bellen met de smoes dat ik ziek was! Voor ik het echter wist stond Mieke al voor mijn deur met haar bestelbus en spullen,­­ vanaf dat allereerste moment vielen alle zenuwen van mij af. Mieke straalt een soort van kalmte en rust uit, waardoor je je gelijk op je gemak voelt bij haar. Na eerst uitgebreid aan tafel te hebben gezeten met een bakje koffie, was het tijd voor mijn haar en make-up. Alleen dat al was een VIP gevoel! Ze bespreekt alles wat ze doet en vraagt constant goedkeuring, dus als iets niet goed voelt, gebeurt het ook niet. Heel fijn! Precies hetzelfde weet ze te doen tijdens het maken van de foto’s. De eerste foto’s zijn natuurlijk super ongemakkelijk, sta je daar in je lingerie voor iemand anders… Maar ze praat je door alle poses heen en laat, zeker in het begin, constant de foto’s zien die ze van je gemaakt heeft. En wauw, als je jezelf dan op dat schermpje ziet, voel je je ineens een supermodel! Ben ik dat echt? Ja zeker! Dus voor je het weet glijden alle ongemakkelijke en schaamte gevoelens die je eerst had van je af en luister je alleen nog maar naar haar stem en aanwijzingen.

Het eindresultaat was fantastisch! Ik kon echt niet geloven dat ik de persoon was op de foto’s, zo mooi gedaan! Het album was weliswaar een cadeau voor mijn man, maar inmiddels heeft hij het al vol trots aan meerdere mensen laten zien en staat het album in onze woonkamer midden op de tafel. Iedere dag kijk ook ik er weer even in en iedere keer groeit mijn zelfvertrouwen een stukje mee.

Als je gaat zoeken op internet naar afbeeldingen van een boudoirshoot, krijg je er een heel verkeerd beeld van. Zoals Mieke iemand op de foto weet vast te leggen, is zo vrouwelijk, elegant en met maar een subtiel stukje huid of lingerie. Ze is een fantastische fotograaf. Eentje met enorm veel talent en inzicht, maar ook met ontzettend veel inlevingsvermogen en dat maakt haar juist zo’n bijzonder en mooi mens.”

IMG_3434

heart

Robert & Christine

“Op 23 juni 2017 was Mieke van The Complete Wedding onze bruidsfotograaf. Na een eerste kennismakingsgesprek voelden wij ons allebei op ons gemak bij haar waardoor de keuze snel gemaakt was.
Wij hebben tevens ook gekozen voor een loveshoot op de locatie van te voren, dit is ook zeker aan te raden! Ondanks dat we ons op ons gemak dachten te voelen bij Mieke, is opeens voor de camera staan toch hele andere koek en dan is het fijn om alvast een keertje te oefenen. En natuurlijk ook om alvast wat foto’s te zien en te maken. Op de dag zelf kwam Mieke met een tweede fotograaf bij mij fotograferen en mijn bruidskapsel en bruidsmake-up verzorgen. Tussendoor zijn er ook bij de bruidegom foto’s gemaakt in hetzelfde dorp.
Alles verliep soepel en ik vond het zelf heel prettig dat Mieke alles kon doen in de ochtend en ik niet allemaal verschillende mensen hoefde te hebben voor een bruidskapsel, make-up en de foto’s. Wij hebben dan ook genoten heel de dag en nauwelijks door gehad dat zij er waren, ook de fotoshoot van de dag zelf verliep voor ons gevoel véél beter dan bij de oefenshoot, we voelden ons op ons gemak voor de camera. Wij hebben er voor gekozen om Mieke de hele dag te laten komen en haar hiervan een album te laten maken. Wij hebben hier zeker geen spijt van gehad en hebben nu een enorm mooi trouwalbum om nog eens na te genieten (en natuurlijk ook de foto’s digitaal). Kortom; wil je een fijne bruidsfotograaf / bruidsstylist op je bruiloft of andere gelegenheid? Dan is The Complete Wedding zeker een aanrader! Bedankt Mieke.

R&C_1716

heart

Liselotte (Boudoir)

“Zou je mij 4 jaar geleden vertellen dat ik een boudoir zou doen op 15 april 2017 zou ik dit niet geloven. Ergens in februari heb ik op aanraden van iemand anders contact gezocht met Mieke. Via de mail hadden we fijn contact, we hebben met elkaar gebeld en besproken wat dan precies een boudoir shoot in houdt. Dit voelde meteen goed, ik vond het nog steeds erg spannend maar ik wilde ook graag mooie foto’s laten maken om als cadeau aan mijn vriend te geven voor onze bruiloft.
15 april was het dan zover, Mieke kwam volgeladen met spullen bij mij thuis. Eerst samen een kopje thee gedronken en het bleek dat we al snel een klik hadden en Mieke had veel begrip voor mijn verhaal. Ze heeft mijn haar prachtig in de krul gedaan, mijn make up opgebracht waardoor mijn ogen er nog mooier uit sprongen. Mieke is begonnen met fotograferen en ik merkte dat ik nog wat ongemakkelijk was, Mieke liet mij al snel de eerste foto’s zien en daardoor werd ik al minder nerveus. Ik stond versteld dat er zulke mooie foto’s van mij gemaakt konden worden, we zijn nog bijna drie uur verder gegaan met foto’s en Mieke gaf fijne aanwijzingen. Ik was helemaal op mijn gemak en dit is te zien in het eind resultaat. Ik ben zo blij met het eind resultaat lieve Mieke! Dank je wel dat je dit voor mij hebt willen doen, dat je er zo’n mooi boek van hebt gemaakt en dat ik weer een stukje meer zelfvertrouwen van je heb gekregen.

IMG_0550

heart

Sijmen en Patricia

“Mieke super bedankt voor mijn haar en make-up op 2 juni 2017! Het was ‘s ochtends erg gezellig en relaxt. Mijn haar en make-up zat helemaal naar wens. En het heeft de hele dag geweldig gezeten. Alleen maar complimenten over gehad! Dankjewel!

patricia

heart

Tim en Desiree

“Lieve Mieke,

Ik wil je bij deze nogmaals bedanken voor alles. Bedankt voor mijn onwijs mooie bruidskapsel en bruidsmake-up! Je hebt het allemaal super mooi gedaan. Iedereen vond mijn haar en make-up mooi zitten! Je wist precies wat bij mij zou passen en voelde goed aan wat ik wel en niet mooi zou vinden. Daarnaast heb je ook nog ontzettend mooie foto’s gemaakt waar ik je heel erg dankbaar voor ben. Je bent een super lieve, leuke en spontane meid en ik heb echt bewondering voor je werk. -XXX”

Desiree-1

heart

Einar en Andrieke

“Via via zijn wij bij Mieke van The Complete Wedding terecht gekomen.
Tijdens het leuke kennismakingsgesprek hadden wij direct een klik met Mieke. Mieke was enthousiast en wilde van alles weten over onze plannen, stelde vragen en gaf tips.
Na het zien van haar portfolio was de keuze snel gemaakt: Mieke is onze fotograaf en bruidsstyliste met onze bruiloft.

Na een gezellige proefsessie voor de bruidsstyling en een leuke Loveshoot op Landgoed Amelisweerd in het voorjaar, was op zaterdag 20 augustus 2016 onze bruiloft.

Mieke was er al heel vroeg en niet veel later was ook haar collega van de partij. Mijn lange haar werd stevig opgestoken en is heel de dag zo blijven zitten. Tijdens de fotoshoot in Utrecht maakte beide dames veel foto’s.
De shoot was ontspannen en gezellig.
Ook de ceremonie werd vastgelegd en tot het einde van de toost aan toe waren zij actief.

Aan alles is te merken dat Mieke vakkundig, professioneel en makkelijk in de omgang is. Ze denkt met je mee, geeft op allerlei gebieden tips, heeft oog voor detail en weet wat ze voor resultaat neer wil zetten.
Toch waren wij zeer verrast toen we de foto’s zagen.
Ze zijn werkelijk prachtig! Mieke en haar collega hebben, op de manier zoals wij zijn, precies de goede momenten vastgelegd.

The Complete Wedding is zeker een aanrader als je op zoek bent naar een leuke, betrouwbare en professionele fotograaf en/of bruidsstyliste.
De prachtige foto’s doen je nog lang herinneren aan de mooiste dag van je leven!”

einar-andrieke_uitgelichte-foto

heart

Bert en Corine

“In mei 2015 zijn wij getrouwd en was Mieke onze fotograaf en bruidsstylist. En wat heeft ze het geweldig gedaan! Samen met haar collega stond ze al heel vroeg bij de bruid op de stoep.

Feestelijk gekleed voor onze dag, alleen dat was al leuk! 

Mijn haar werd door Mieke in een prachtig bruidskapsel gestoken, ook voor mijn moeder nam ze de tijd en verzorgde een mooi feestkapsel. 

De gehele dag lette het duo op alles, geen enkel detail en bijzonder moment ging voorbij, zonder dat het werd vastgelegd op beeld. Vooraf hadden wij al veel contact gehad met Mieke, zij wilde graag zoveel mogelijk weten van hoe wij onze grote dag voor ons zagen. Daarin bracht ze zelf veel ideeën en mogelijkheden aan, waar wij heerlijk enthousiast van werden. Dit zorgde voor een groot succes tijdens bijvoorbeeld de fotoshoot; Mieke had een prachtige foto locatie gevonden, had veel verscheidenheid in foto ideeën en doordat ze met z’n tweeën waren ontging hen geen enkele liefelijke blik of romantische glimlach. 

Ook tijdens de ceremonies had Mieke veel oog voor detail. Het is dat de bruid net niet gehuild heeft anders stond die traan zeker op de foto!

Kortom; The Complete Wedding is een absolute aanrader om van jouw droombruiloft een werkelijkheid te maken waarmee je door de fantastische foto’s lang van zult genieten!

Bruiloft Bert-en-Corine

heart

Laurens en Hester

“Voor mijn bruidskapsel ben ik via via bij Mieke terecht gekomen, en daar ben ik heel blij mee!

Mieke is vlot in de omgang en luistert geduldig naar alle wensen. Voor een duidelijk beeld had ik een plaatje van een kapsel meegenomen. Doordat ik veel haar heb en langer dan de haarlengte van het model was het niet mogelijk om het kapsel exact na te maken.
Mieke heeft direct kunnen zeggen welke gedeeltes van het kapsel wel mogelijk waren en welke stukken niet en hiervoor alternatieven geboden.

Ik vond het erg prettig dat ik mijn eigen inbreng mocht hebben in het proefkapsel, Mieke heeft dit dan ook mooi laten zien. Uiteindelijk bleek mijn idee minder goed en dat hebben we dan ook in het uiteindelijke kapsel aangepast.

Op de dag van de bruiloft is het prettig om iemand als Mieke om je heen te hebben, heel relaxt, maakt wat grapjes tussendoor en kletst wat, maar bemoeit zich nergens overdreven mee, heel fijn!
De hele dag heb ik natuurlijk toch wel bewogen en ook ’s avonds veel gedanst, maar mijn kapsel is de gehele dag exact het zelfde blijven zitten als dat het ’s ochtends opgestoken was.
Mieke, nogmaals bedankt voor je fantastische diensten!”

Bruiloft Laurens en Hester

heart

Frits en Rianne

“In augustus 2015 ben ik getrouwd en heb ik mijn bruidskapsel en bruidsmake-up laten doen door Mieke.
Een maand daarvoor had ik een proefkapsel gedaan bij haar thuis en ik had er direct een goed gevoel bij.

Op de grote dag zat mijn haar en make-up dan ook precies hoe ik wilde en het bleef top zitten!
Nogmaals bedankt Mieke!
Naast dat ze mijn haar en make-up zou doen, wilde ik ook graag dat mijn moeder, zus en ceremoniemeester werden voorzien van een mooi kapsel.
Aangezien ik graag op tijd de dag wilde beginnen had Mieke een collega meegenomen. Samen hebben ze ervoor gezorgd dat ik en mijn gasten er tip top uitzagen!”

Bruiloft Frits en Rianne

heart

Maarten en Larissa

“Vier september was het dan zover, onze trouwdag!
Op een hele relaxte manier hebben wij onze trouwdag gevierd en Mieke paste perfect in dat plaatje.
Zoals elke bruid wil je er natuurlijk perfect uit zien. Persoonlijk ben ik niet van het enorme meiden / beauty gedoe en gefriemel aan je hoofd, maar bij Mieke voelde ik mij gelijk op mijn gemak!

De ontspannen sfeer tijdens het proefkapsel zette zich door op de trouwdag en mijn bruidskapsel zat perfect en stevig, ondanks de storm en regen.
Vergeet niet dat je je op je gemak moet voelen op je trouwdag, je nodigt Mieke namelijk voor langere tijd bij jou thuis uit, en dat is best gezellig kan ik je vertellen!”

Bruiloft Maarten en Larissa

heart

Meer referenties?

Meer referenties van eerdere bruidsparen lees je; HIER