Demo-Lila-TCW_007

Weddingplanning

Er komt heel wat kijken als het gaat over een huwelijk plannen. De locatie, de styling, de bruidstaart, het vervoer, muziek, noem het maar op en je moet er tijdens de voorbereidingen van je huwelijk aan denken!
Van een kleine knusse bruiloft tot een grote bruiloft op een kasteel, wij kunnen de organisatie en jullie droomhuwelijk verwezenlijken!

Als je gebruikt wilt maken van onze weddingplanning gaan we als volgt te werk

Vrijblijvend kun je met mij een kennismakingsgesprek inplannen. Tijdens dit gesprek kunnen we jullie wensen en de mogelijkheden bespreken. We leren elkaar een beetje kennen, zelf vind ik het erg belangrijk dat er een klik is van beide kanten. Ik geef jullie tijdens dit gesprek alvast advies en ideeën voor jullie huwelijk! Dit gesprek is geheel vrijblijvend!

Als ik voor jullie aan de slag mag gaan kan ik voor jullie de gehele organisatie van jullie bruiloft op mij nemen, maar ook gedeeltelijk, dit hangt af van jullie wensen. Ook kan ik jullie leveranciers aanbevelen en onderhandel ik met hen. Daarnaast bewaak ik het budget wat jullie van tevoren hebben aangegeven. Natuurlijk hebben we in het verloop van dit proces regelmatig contact over de gang van zaken.

Hoe dichterbij de bruiloft hoe leuker het wordt omdat je uiteindelijk alle ideeën en dromen nu werkelijkheid mag laten worden.
Een gedetailleerd draaiboek voor de huwelijksdag is een must, deze wordt dan ook door mij gemaakt. Voor de ceremoniemeester erg handig want alles staat hierin vermeldt.
Wil je graag dat wij het ceremoniemeesterschap op ons nemen dan doen we dit met veel professie!

Wil je geheel of gedeeltelijke gebruik maken van deze dienst of wil je diensten combineren neem vrijblijvend contact op en laten we een gezellige afspraak inplannen!